Ga naar de inhoud

Administratiekantoor

Cervus is specialist in belastingadvies. Echter, alle belastingadviezen vinden uiteindelijk hun weg naar jaarrekeningen en fiscale aangiftes. Door groei van de adviestak, kwam bij de klanten van Cervus snel meer vraag naar administratieve dienstverlening. Daarom is enkele jaren na de start van Cervus door Cervus een eigen administratiekantoor opgericht. De naam hiervan is Ysel en dat kantoor is ook gevestigd in ons complex aan de Wipstrik.

Ysel was bij de start primair gericht op administratieve dienstverlening voor de klanten van Cervus. Inmiddels is Ysel een zelfstandig en full service administratie- en advieskantoor.

KLIK HIER OM NAAR YSEL TE GAAN

Met de groei van Cervus groeide ook Ysel snel. De eerste klanten waren typische ‘Cervus klanten’. Denk aan bijvoorbeeld personal holdings van dga’s of van managers die een buy out of managementparticipatie kregen. Voor hen is Ysel ook de jaarrekening gaan opstellen en de administratie gaan voeren. Daarnaast trof men onder de eerste klanten (buitenlandse) fondsen actief in vastgoed of private equity. Nadat Cervus deze heeft helpen opzetten en structureren, voert Ysel nu voor deze fondsen ook de administratie en/ of houden wij de compliance van de deelnemingen in de gaten.

Op deze manier is de totale dienstverlening door Cervus voor haar klanten weer naar een hoger plan getild!

Volg hier Ysel op LinkedIn
Lees hier meer over de dienstverlening door Ysel

Cervus is specalist in belastingadviezen!

© Copyright 2022 – voorwaardenprivacy statement – website by Advice