Ga naar de inhoud

Over ons

Over ons

Cervus is een ondernemend en dynamisch advieskantoor waarbij de cliënt centraal staat. De partners van Cervus bezitten allen meer dan 15 jaar praktijkervaring op het allerhoogste niveau. Hierdoor zijn uw fiscale vraagstukken bij Cervus in vertrouwde handen. Zij worden pragmatisch en met bezieling omgezet in werkbare oplossingen en adviezen.

Cervus is een door de NOB officieel erkende belastingadviespraktijk.

AANPAK EN MISSIE

Bij Cervus verwachten wij dat onze cliënten hoge eisen stellen aan onze dienstverlening. Door een combinatie van fiscale expertise en praktisch inzicht komen wij tot de beste oplossingen voor u. Cervus is een onafhankelijk kantoor, niet gebonden aan een formeel netwerk. Wij zijn daardoor in staat ongebonden en objectief te werken, zonder enige vorm van belangenverstrengeling. Uiteraard werken wij wel met een informeel netwerk van vooraanstaande adviseurs, zowel in binnen- als buitenland.

Cervus is Latijn voor ‘hert’. Het hert is een indrukwekkende verschijning en komt in Nederland ondermeer nog voor op de Veluwe. In vele culturen is aan het hert een symbolische betekenis toegekend die zonder uitzondering altijd positief is. Het hert staat onder meer symbool voor vernieuwing, dageraad, waardigheid en volharding.

Binnen Cervus vindt u veel van deze symboliek terug. Zo zijn onze adviezen niet alleen waardevol, maar ook praktisch toepasbaar, fris, vernieuwend en transparant. Onze adviseurs zijn gedreven en gemotiveerd en gaan graag een uitdaging aan. Ook zijn wij als adviseur kritisch, en geven wij onze mening, met het doel voor u als cliënt het maximaal haalbare te realiseren.

Cervus volstaat bij het adviseren niet met het versturen van een schriftelijk advies gevolgd door een nota. Wij nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering en implementatie van onze adviezen. Samen met u als cliënt behalen we zo het optimale resultaat.

Alle persoonsfoto’s door Tessa de Vries Fotografie

Cervus uw belasting advieskantoor

© Copyright 2022 – voorwaardenprivacy statement – website by Advice