Mijn naam is Peter en ik ben 28 jaar. Sinds 2020 ben ik in dienst bij Cervus! Leuk bedrijf, zeker voor een net gestarte fiscalist zoals ik. Dit betekent dat ik voor de verschillende mensen bij Cervus werkzaamheden verricht voor de dossiers. Vaak zijn dit de ingewikkeldere adviesvragen waarbij het tijd (en dus kosten) scheelde voor de cliënten als ik bijvoorbeeld literatuuronderzoek deed. Maar daarnaast schrijf ik – met behulp van de partners – adviezen en verzoeken voor de Belastingdienst om zekerheid vooraf bij onze cliënten. Ook stukken voor gerechtelijke procedures (zoals beroepschrift en/ of 10-dagenstukken) heb ik helpen schrijven. Verder is een van de leuke zaken aan Cervus dat de cliënten van het kantoor zo divers zijn. Zo doe ik ervaring op in de internationale hoek, de nationale praktijk, waaronder een groot deel not-for profit en (semi) overheden. Tenslotte hebben we ook een aanzienlijke DGA en vermogende particulieren praktijk.

Verder is de fysieke werkomgeving natuurlijk heel inspirerend. Cervus zit in de oude school op de Wipstrikkerallee (kijk hier maar eens: www.wipstrik95.nl). Dat is andere koek dan een anonieme kantoorkolos aan de rand van de stad! Ik vind dit ook belangrijk, en bovendien passen bij de uitstraling van een kantoor als Cervus.

Cervus kan ik van harte aanbevelen. Het is een echt boutique kantoor. Dus je leert er heel veel en heel snel. De lijnen zijn kort en als je open staat voor alles wat er gebeurt, zie je alles langskomen. Eerder werkte ik bij een groot kantoor wat georganiseerd is vanuit de accountant. Dit is heel anders, en veel leuker voor iemand die fiscaal recht of fiscale economie heeft gestudeerd.