Familiebedrijven

De complexiteit van de fiscale wetgeving rondom DGA’s is groot. Het maakt daarbij niet uit of de onderneming van de DGA groot, middelgroot of klein is of dat er sprake is van een familiebedrijf. De adviseurs van Cervus beschikken over de praktische no-nonsense instelling die nodig is om de DGA optimaal van dienst te kunnen zijn.

Is de optimale fiscale (concern) structuur gekozen? Hoe is de voorziening voor de oude dag geregeld? Hoe is de bedrijfsopvolging geregeld? Allemaal vraagstukken waarop de adviseurs van Cervus op maat gesneden en praktisch antwoord kunnen geven. Bovendien beseffen zij als geen ander dat je als adviseur van DGA’s of familiebedrijven ook vaak optreedt als klankbord.

Daarnaast bezit ons kantoor op het gebied van bedrijfsopvolging en estate planning specifieke kennis die van een echte specialist op dit gebied verwacht mag worden. Wij bezitten kennis en ervaring om grote familiebedrijven op dit punt te adviseren. Ook hebben wij ruime ervaring op het gebied van (complexe) emigratievraagstukken rondom de DGA. In een voorkomend geval werken wij daarbij samen met gerenommeerde buitenlandse kantoren.

Gerelateerd nieuws

Zorgvrijstelling Vpb: Rechtbank oordeelt anders dan de visie van de staatssecretaris

Zorg BV’s en de vrijstelling vennootschapsbelasting

WOZ-waardering van NSW-landgoederen

Woningcorporatie is ANBI

Woningcoporaties & vennootschapsbelasting VSO2 wordt niet opgezegd