Cervus Belastingadvies is een belastingadvieskantoor gevestigd in Zwolle. Het kantoor is opgericht door drie ervaren fiscalisten. Cervus staat voor hoogwaardig belastingadvies met een pro-actieve, cliëntgerichte benadering tegen concurrerende tarieven. Cervus richt zich onder meer op woningcorporaties door heel Nederland. De adviseurs van Cervus hebben een zeer ruime ervaring in de volkshuisvestingsector. De belangen van uw corporatie zijn daarmee in veilige en vertrouwde handen.

BEVLOGEN MEDEWERKERS

Advisering is maatwerk maar bovenal mensenwerk. Graag stellen wij daarom de medewerkers van Cervus in het kort aan u voor:

GEERT BEUKER

Geert is btw specialist, oud inspecteur bij de Belastingdienst en voorheen adviseur bij KPMG Meijburg & Co. Geert is tevens specialist op het gebied van de samenloop btw/overdrachtsbelasting. Geert geniet ervan om in goede afstemming met de cliënt een fiscaal probleem aan te pakken en naar tevredenheid af te ronden.

MARIKA WESTERMAN

Specialist vennootschapsbelasting, voorheen bedrijfsfiscalist en adviseur bij Ernst & Young en PwC. Marika heeft veel ervaring met opzetten en implementeren van horizontaal toezicht en tax control frameworks (handhavingsconvenanten met de Belastingdienst). Daarnaast specialiseert zij zich in vraagstukken rondom bijzondere WOZ waarderingen. De cliënten van Cervus ervaren Marika’s advisering als zeer praktisch en blijk gevend van een grote betrokkenheid hetgeen haar tevens een zeer sterke onderhandelaar maakt.

JAN PIETER VAN ECK

Specialist vennootschapsbelasting, voorheen adviseur bij KPMG Meijburg & Co, PwC en Loyens&Loeff. Jan Pieter heeft zeer veel ervaring op het gebied van de Vpb bij woningcorporaties (VSO 1&2) en de faciliteiten die in de Vpb gelden voor maatschappelijke instellingen (anbi’s) zoals de herbestedingsreserve en andere aftrekposten. Hij adviseert corporaties al sinds het eerste begin in 2004 over hun Vpb positie. Jan Pieter heeft procedures gevoerd voor volkshuisvesters over hun anbi-status en tevens wetenschappelijke publicaties geschreven op dit gebied.

Cervus Belastingadvies B.V.
Jan Pieter van Eck
+31 (0)6 2616 4880
jpvaneck@cervusbelastingadvies.nl

Geert Beuker
+31 (0)6 1177 0709
gwbeuker@cervusbelastingadvies.nl

Delen: