Cervus is verheugd te kunnen melden dat haar administratieve partner Ysel een grote stap voorwaarts maakt!

Vanaf 1 januari 2022 zullen Ysel en Fiscalys Belastingadviseur Oost samen verder gaan onder de naam ‘Ysel’ in Zwolle. Welkom Ilona Oosterhuis en jouw team! Daarmee is nu al duidelijk dat 2022 een mooi nieuw jaar wordt met prachtige uitdagingen voor ons kantoor.

Door deze bundeling van krachten ontstaat een solide administratieve partner ook voor alle klanten van Cervus! Veel relaties van Cervus stellen het op prijs dat Cervus ook invulling kan geven aan de administratieve vraagstukken van deze cliënten. Die mogelijkheid wordt nu uitgebreid.

Bij Ysel zijn vanaf 1 januari 2022 6 medewerkers beschikbaar en volledig gecommitteerd voor onze klanten. In combinatie met Cervus zijn er 19 fiscale specialisten. De lijntjes tussen Cervus en Ysel zijn kort. Wij zijn gevestigd in hetzelfde complex aan de Wipstrikkerallee 95.

De nieuwe combinatie Ysel is er voor alle ondernemers, maar kent een specialisatie in de zorgsector en de vastgoedsector. Zij is specialist in online administraties en het digitaliseren van administraties. De samenwerking met Cervus zorgt voor een verdere borging van de kwaliteit van de dienstverlening en de mogelijkheid om ingewikkelde fiscale advisering snel en efficiënt op te lossen.

Delen: