Representative office Amsterdam Centrum

Het gaat goed met Cervus. Om die reden maakt onze organisatie de volgende stap. Wij zijn trots te kunnen melden dat Cervus een kantoor in Amsterdam opent. Dit om de dienstverlening door het kantoor dichter bij de cliënten en relaties in de Amsterdamse regio te kunnen aanbieden. Cervus staat immers voor een proactieve en cliëntgerichte benadering. Korte lijnen en een kantoor dicht bij je cliënten en relaties is dan absoluut een voordeel.

Het Amsterdamse kantoor zal gevestigd zijn in een prachtig rijksmonument aan de Oudezijds Voorburgwal 217-D, 1012 EX in Amsterdam. Het kantoor zal dienst doen als een zogenaamd representative office van Cervus in Amsterdam.

Cervus is zeer tevreden over deze prachtige locatie op een steenworp afstand van de Dam en midden in het centrum van onze hoofdstad aan een van de burgwallen. Het kantoor is verder representatief ingericht en biedt de mogelijkheid er cliënten en relaties te ontvangen. Op de website van Cervus kunt u meer zien over dit kantoor.

KORTE LIJNEN EN GROEIENDE TRANSACTIEPRAKTIJK

Vanuit Cervus zal Jan Pieter van Eck het kantoor in eerste instantie gaan draaien en bemannen. Het kantoor Amsterdam biedt een goede mogelijkheid om de transactiepraktijk en het internationale advies van Cervus beter en sneller te kunnen uitbouwen dan nu al gebeurt. Cervus levert op dit moment diensten aan diverse (internationaal) opererende bedrijven en instellingen actief in de regio Amsterdam. Zoals iedere cliënt van Cervus stellen ook zij de ‘korte lijnen’ op prijs.

Door de fysieke aanwezigheid van Cervus in Amsterdam is dit nu voor de lange termijn gewaarborgd.

“Een representative office in Amsterdam op een dergelijke locatie, midden in het hart van de stad past wel bij Cervus”, vertelt Jan Pieter. “Vanuit diverse cliënten en relaties van ons kantoor werd opgemerkt dat fysieke aanwezigheid met een kantoor in Amsterdam een pre zou zijn voor hen. Dat is een beeld dat wij bij Cervus onderschrijven. En een kantoor als waar wij nu voor kiezen aan de Oudezijds Voorburgwal doet dan recht aan datgene waar Cervus voor staat: het naar buiten uitstralen dat je als boutique belastingadvieskantoor kwaliteit nastreeft en dichtbij je relaties wil zijn. Een centrumlocatie als deze past dan ook beter dan een anoniem kantoor aan de rand van de stad”. Kortom: de uitbreiding geeft zowel Cervus als diens cliënten en relaties de kans de volgende stap te nemen in 2018.

Delen: