Wij zijn blij te kunnen melden dat het team van Cervus Belastingadvies zich verder blijft uitbreiden. Sinds 1 november 2019 werkt Peter de Hooge bij Cervus en sinds 1 februari 2020 werkt Elizabeth Bosma bij Cervus, beiden vanuit de vestiging in Zwolle. Hiermee wordt weer een stukje van de verdere groei van Cervus gerealiseerd.

PETER DE HOOGE

Peter de Hooge (1993) studeerde fiscaal recht en Nederlands recht in Rotterdam. Na enige jaren werkervaring in de aangifte- en adviespraktijk van een all round accountants- en advieskantoor heeft Peter ervoor gekozen om het team van Cervus te versterken. Met zowel een afgeronde studie fiscaal recht als Nederlands recht aan de Eramus universiteit heeft hij van een brede afgeronde fiscaal juridische opleiding genoten. Deze brede opleiding heeft voor de cliënten van Cervus een toegevoegde waarde. Peter is bij Cervus als fiscaal jurist in dienst gekomen en gebruikt zijn extra kennis uit de opleiding Nederlands recht om vraagstukken vanuit een ander perspectief te bekijken.

Peter is een generalist en is dan ook bij vele vakgebieden betrokken. Zijn voornaamste interesses zijn in het bijzonder het huwelijksvermogensrecht en alle aspecten rondom vastgoed.

Peter bekijkt de adviesvraagstukken van de cliënten van Cervus graag vanuit meerdere perspectieven. Een fiscaal optimale keuze behoeft niet altijd ook de optimale keuze te zijn voor een cliënt. In die zin is advies altijd maatwerk. Door de beantwoording van een adviesvraag niet alleen op fiscale grondslagen te baseren, maar bijvoorbeeld ook op juridische grondslagen krijgt een cliënt een vollediger beeld bij de gevolgen, kansen en mogelijkheden die aan zijn adviesvraag verbonden zijn.

ELIZABETH BOSMA

Elizabeth Bosma (1994) is in februari 2020 het team van Cervus Belastingadvies komen versterken. Elizabeth is het team komen ondersteunen op secretarieel- en administratief gebied. Ze heeft in het verleden ervaring opgedaan met de gemeente- en waterschapsbelastingen en het voeren van (vastgoed)administraties. Ook heeft zij een opleiding gevolgd tot belastingmedewerkster lokale overheid. Met de ervaring en opleiding heeft zij de kennis en ervaring om Cervus verder te doen ontwikkelen. Elizabeth is leergierig en pakt haar werk altijd met veel enthousiasme aan. Ze wil zich graag verder ontwikkelen binnen Cervus en daarvoor zal het bestaande team haar alle ruimte geven. Zowel op het gebied van administraties, belastingen als ondersteunende werkzaamheden.

Delen: