Het verheugt ons te vermelden dat het team van Cervus Belastingadvies wordt uitgebreid met Derk Prinsen. Vanaf 1 juli 2019 werkt Derk vanuit het kantoor te Zwolle. Met de komst van Derk wordt de uitbouw van Cervus getalsmatig en qua expertise voortgezet.

ACHTERGROND

Voordat hij bij Cervus startte, werkte Derk als fiscalist bij de advocatenkantoor NautaDutilh, Van Mens & Wisselink en AKD. Derk is dan ook niet alleen lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB), maar ook van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOA). Derk studeerde af in de studies Nederlands recht en fiscaal recht aan de Universiteit in Leiden in 1995.

WERKTERREIN

Derk houdt zich primair bezig met het adviseren van ondernemers en ondernemingen over de vennootschapsbelasting, dividendbelasting en de voorkoming van dubbele belasting en grensoverschrijdende activiteiten. De meeste van Derks cliënten zijn dan ook multinationals met een kantoor in Nederland en buitenlandse activiteiten.

Derk kijkt graag over de grens van zijn specialismen en zijn vakgebied. Hij bekijkt adviesvraagstukken daarom met een integrale blik; waar nodig werkt hij graag samen met andere specialismen om dergelijke vraagstukken vanuit alle hoeken te belichten en zo tot de beste oplossing te komen. Daaraan draagt bij dat Derk een goed netwerk van binnen- en buitenlandse specialisten heeft om bij de advisering van cliënten mee samen te werken.

AANPAK

Derks filosofie is dat fiscale problemen er niet zijn om te worden gemaakt, maar om te worden opgelost. Hij staat zich erop voor dat hij deze problemen en hun oplossing op een voor de leek begrijpelijke en overzichtelijke manier kan presenteren.

Delen: