Er is weer mooi nieuws bij Cervus! Wij zijn blij te kunnen melden dat het team van Cervus zich weer verder heeft uitgebreid. Sinds 1 oktober 2023 werkt Reinier Schotanus vanuit de vestiging in Zwolle. Hiermee wordt weer een stukje van de verdere groei van Cervus gerealiseerd.

Reinier Schotanus (1993) heeft tijdens en na het afronden van zijn HBO-opleiding Financial Services Management in 2020 aan het Windesheim College in Zwolle op diverse vlakken ervaring opgedaan bij accountants- en advieskantoren voor hij in dienst trad.

De werkzaamheden waren voornamelijk gericht op het voorbereiden en opstellen van aangiftes inkomstenbelasting, dividendbelasting en bezwaar-/verzoekschriften naar de Belastingdienst. Het leuke en interessante fiscale werk is de reden geweest om zich door te ontwikkelen. Hij studeert daarom nu Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit in Groningen (RUG).

Bij Cervus lopen collega’s met veel capaciteiten en een overload aan kennis. Het is dan ook een bewuste keuze geweest om het team van Cervus te komen versterken. Hij hoopt met de opleiding Fiscaal Recht en de kennis van collega’s zich te versterken in de (fiscale) advisering van bestaande cliënten en relaties van Cervus.

Cervus Tax
Reinier Schotanus
+31 (0)38 45 30 371
rschotanus@cervustax.nl

Delen: