Wij zijn blij te kunnen melden dat het team van Cervus Belastingadvies zich verder blijft uitbreiden. Sinds oktober 2020 werkt Dilleke Bruins vanuit de vestiging in Zwolle. Hiermee wordt weer een stukje van de verdere groei van Cervus gerealiseerd.

Dilleke Bruins (1963) studeerde fiscale economie bij de Federatie voor Belastingadviseurs. Zij begon haar carrière in 1999 bij de Belastingdienst in de aangiftepraktijk. Daarna heeft zij gewerkt bij Meijburg, Loyens & Loeff, AKD, PwC en RSM in de internationale aangiftepraktijk. Dilleke heeft dus al meer dan 20 jaar uitgebreide ervaring opgedaan met het opstellen van complexe belastingaangiften, met tax accounting en tax reporting, vooral voor cliënten met een internationaal profiel.

Dilleke is een zeer ervaren Tax Compliance & Tax Accounting specialist. Zij is kundig, zeer gedreven en cijfermatig sterk. Fiscaliteit is haar passie. Klant- en resultaatgericht en details ontgaan haar niet. Haar werkwijze is het inleven in de klant, niet alleen op haar vakgebied maar in zijn geheel. Meedenken over vraagstukken binnen het bedrijf gaat ze niet uit de weg.

Delen: