Mooi nieuws aan de Wipstrikkerallee! Wij zijn blij te kunnen melden dat het team van Cervus zich weer verder heeft uitgebreid. Sinds het voorjaar van 2021 werkt Belle Egberink vanuit de vestiging in Zwolle. Hiermee wordt weer een stukje van de verdere groei van Cervus gerealiseerd.

Belle Egberink (1994) werkt sinds het voorjaar van 2021 voor Cervus en ook het administratiebureau waar Cervus innig mee samenwerkt (Ysel BPO Services BV). Belle’s werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op het bijhouden van de administraties van klanten en het voorbereiden van de aangiftes Vpb, IB, BTW en LB. In die zin is Belle echt een duizendpoot binnen de organisatie.

Belle volgt een opleiding HBO fiscaal. Ze heeft op diverse vlakken praktijkervaring opgedaan alvorens ze bij Cervus in dienst trad. Met deze ervaring en opleiding heeft zij kennis en ervaring om Cervus weer verder te doen ontwikkelen.

Belle is enthousiast en gaf bij haar sollicitatiegesprek al aan dat ze het zo leuk zou vinden om haar werkzaamheden vanuit de school aan de Wipstrikkerallee te kunnen werken. ‘Zo’n werkomgeving geeft inspiratie’ gaf ze aan. Dat kunnen haar collega’s beamen. Deze positieve instelling van Belle ervaren haar collega’s en klanten voor wie ze werkt ook als buitengewoon prettig.

Cervus Belastingadvies
Belle Egberink
+31 (0)38 45 30 371
begberink@cervustax.nl

Delen: