Wij zijn blij te kunnen aankondigen dat het team van Cervus Belastingadvies verder is versterkt door de komst van Jan Willem Reilink. Sinds 1 juli werkt Jan Willem vanuit de vestiging in Zwolle. Hiermee wordt weer een stukje van de verdere groei van Cervus gerealiseerd.

WELKOME AANVULLING!

Jan Willem is in juli het team van Cervus komen versterken. Jan Willem is een zeer ervaren belastingadviseur. Na ruim twintig jaar bij full service kantoren gewerkt te hebben, heeft hij gekozen voor een onafhankelijke rol als belastingadviseur. Zijn komst is een welkome versterking van de algemene en MKB praktijk van Cervus.

VERSTERKING ALGEMENE ADVIESPRAKTIJK

Jan Willem is gespecialiseerd in de advisering van directeur groot aandeelhouders, vrije beroepers (zoals tandartsen en notarissen) en de belastingplicht van verenigingen en stichtingen.

Daarnaast is Jan Willem actief op het gebied van financiële planning in ruime zin en kan hij adviseren over samenwerkingsverbanden. Bijvoorbeeld in de vorm van maatschap, vennootschap onder firma of commanditaire vennootschap. Hiermee brengt hij kwaliteiten en specialistische kennis die past in het team van Cervus.

MOTTO

Jan Willem’s motto luidt: “Wat niet kan is nog nooit gebeurd”

Delen: