Wij zijn blij te kunnen melden dat het team van Cervus Belastingadvies weer verder is uitgebreid door de komst van Jos van der Schuit. Sinds 1 november 2019 werkt Jos vanuit de vestiging in Zwolle. Hiermee wordt weer een stukje van de verdere groei van Cervus gerealiseerd.

ACHTERGROND

Jos van der Schuit (1985) heeft 8 jaar ervaring opgedaan als assistent accountant bij een fullservice accountantskantoor. Bij dat accountantskantoor heeft hij ruime ervaring opgedaan met het opstellen van jaarrekeningen, Vpb-aangiften en managementrapportages. Vervolgens is Jos het bedrijfsleven ingestapt en heeft hij als business controller gewerkt bij een technisch productiebedrijf en een groothandel/merkenbouwer in de food industrie. Bij deze bedrijven heeft Jos projecten opgepakt op het gebied van optimalisatie van (financiële) bedrijfsprocessen. In dit kader kan men denken aan processen op het gebied van Electronic data interchange (EDI), facturatie, digitalisering en automatiseren van rapportages in Power BI.

Voor Cervus betekent het dan ook dat de onderneming met de komst van Jos dan ook een kracht in huis heeft om haar cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn bij de digitalisering van hun financiële kolom. Tevens is Jos sterk in het optimaliseren van financiële processen voor de cliënten van Cervus. Jos geeft tevens leiding aan de Cervus groepsonderneming die is gespecialiseerd in de administratieve dienstverlening: Ysel BPO Services B.V., eveneens gevestigd op ons adres in Zwolle.

Cervus Belastingadvies
Jos van der Schuit
Tel: +31 (0)6 4057 7510
jvanderschuit@cervusbelastingadvies.nl

Delen: